fbpx

Tømrer Kalundborg

Hos Faurbohus & Brøchner i Kalundborg bygger vi med omtanke og sikrer kundernes tryghed igennem hele byggeprocessen. Vi indhenter de fornødne tilladelser og bistår med kyndig rådgivning.

Din tømrer i Kalundborg
– Vi er med dig hele vejen

Faurbohus & Brøchner er beliggende nær Kalundborg, hvor vi har haft mange spændende tømreropgaver.

Et byggeprojekt kræver mange overvejelser og forudgående undersøgelser. Derfor er det vigtigt for os, at vores kunder føler sig som en del af hele processen. Med mere en 50 års erfaring inden for byggebranchen er det vores mission, altid at sikre et vellykket byggeprojekt hvor kunderne føler sig set, hørt og ikke mindst forstået. Vi lægger stor vægt på at udføre et ordentligt stykke arbejde med kvalitetsmaterialer, der holder i mange år.

Hos Faurbohus & Brøchner er ingen opgaver for store eller for små, og ingen kunder er vigtigere end andre. Vi er specialister inden for tømrerarbejde, og vores dygtige og fagudlærte tømrere i Kalundborg udfører hver opgave med stor professionalisme. Det gælder uanset om du skal have nyt tag, om der skal etableres en tilbygning, eller om gulvet er slidt og dermed skal lægges på ny. Vi tilpasser altid vores finish, så det udførte stykke arbejde, passer sammen med det eksisterende. Vores tømrere bistår naturligvis også med alternative ideer, såfremt det ønskes af kunden.     

Har du et projekt, som du går og leger med tanken om at føre ud i livet? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig fra A-B og gennemgår diverse muligheder for at få det mest optimale udbytte, så du trygt kan læne dig tilbage med en behagelig fornemmelse i kroppen.

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Et tømrerfirma der hjælper dig fra tanke til handling

Egen projektafdeling

Særligt for vores tømrervirksomhed er, at vi har vores egen projektafdeling. Vi tilbyder en alt-i-en pakke, hvor vi klarer alle underliggende opgaver i et byggeprojekt fra skitsetegning til det færdige byggeri. Det omfatter bl.a. økonomisk rådgivning, indhentning og udarbejdelse af tilladelser, opmåling og besigtigelse af ejendom, byggetilsyn samt egne kompetente tømrere, der deler virksomhedens kærneværdier om gennemsigtighed og kvalitet.

Vi bistår naturligvis også gerne med eventuelle dispensationsansøgninger eller lignende i forbindelse med dit byggeri.

Eget snedkeriværksted

Små finesser, synlige detaljer og kreativ udsmykning – det kan vi også! Hos Faurbohus & Brøchner har vi den fordel at være udrustet med tværfaglige kompetencer, som giver os evnen til at kunne løse selv de mest avancerede opgaver. Vi er nemlig udstyret med vores eget snedkerværksted, hvor der udføres alle former for udsmykning.

Vi sætter en ære i at lade vores eksperter udføre de opgaver, der tilhører deres fag. På den måde opretholder vi et sikkert arbejdsmiljø for vores ansatte, og går ikke på kompromis med kundernes ønsker.

Byg garanti

Vi har ingen skjulte agendaer. Vores processer er altid gennemsigtige og veldokumenterede over for kunden for at sikre et behageligt samarbejde, hvor hverken tømrer eller kunde oplever overensstemmelser omkring det aftalte. Skulle det mod forventning ske, at en kunde måtte opleve mangelfuldt håndværksarbejde, konkurs eller lignede, er vi medlem af Byg Garanti.

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Sommerhus indvendig
Overdækket terresse i Roskilde

KONTAKT DIN TØMRER I KALUNDBORG

Har du nogle spørgsmål? Eller skal du have hjælp til at komme igang med din helt store byggedrøm?

Kalundborgvej 34 DK 4460 – Snertinge

Medlem Byggaranti