fbpx

Tømrer Holbæk

Faurbohus & Brøchner er din lokale tømrer i Holbæk, der hjælper dig trygt i mål med dine projekter.

Har du et kommende projekt i Holbæk eller omegn, og ønsker du at modtage et tilbud? Klik herunder og kontakt os i dag. 

Din tømrer i Holbæk
– Vi vil realisere din byggedrøm

Hos Faurbohus & Brøchner er det altafgørende for os, at du får den absolut bedste oplevelse med dit byggeprojekt i Holbæk. Kerneværdier for os er tillid, tryghed og tilfredshed, og vi udfører vores arbejde med største professionalisme – altid lige efter dine ønsker og behov. Vi udfører tømrer- og snedkerarbejde samt ejendomsvedligeholdelse, og hjælper dig til at realisere lige præcis din byggedrøm.

Vi arbejder med et princip om fuld gennemsigtighed overfor dig som kunde. Det betyder altså, at der ikke kommer nogen skjulte udgifter, og at du hele tiden ved, hvorhenne i processen vi er med dit byggeprojekt. Vi klarer desuden alt papirarbejdet ved for eksempel indhentning af byggetilladelse og klarer ligeledes kommunikationen med de nødvendige kontakter. Vi lytter altid til dine ønsker og behov – så du trygt og roligt kan læne dig tilbage uden ubehagelige overraskelser eller besvær.

Bag Faurbohus & Brøchner står tømrervirksomhederne med henholdsvis navnene Faurbohus og Tømrermester Jens Brøchner, der til sammen har drevet tømrervirksomhed i Holbæk Kommune i mange år. Erfaringen med at være tømrer i Holbæk giver parterne et stort kendskab til området og et stærkt netværk med de bedste samarbejdspartnere.

Søger du en en tømrer i Holbæk? så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan komme i mål med dit byggeprojekt. 

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Faurbohus & Brøchner har vi vores helt egen projektafdeling med tegnestue. Det betyder, at vi kan have dig med i tæt samarbejde gennem hele processen fra start til slut, så vidt du ønsker det. Vi klarer arbejdet med at tage kontakt til alle de nødvendige parter – lige fra at opsøge elektrikere til at få godkendelse af projektet fra kommunen.

Vi tilbyder blandt andet tilbygninger, renoveringer, køkkenopsætninger, garage og carport og meget mere. Desuden er vi eksperter i ejendomsvedligeholdelse, som for eksempel inkluderer opsætning af køkkener, skadeservice, reparation af gulve, vægge og lofter og meget andet. I Faurbohus og Brøchners eget snedkerværksted udfører vi alt fra dørkarme, paneler, vinduer eller andre kreative udsmykninger i alle afskygninger på både stort og småt.

Vores kompetente og fagudlærte medarbejdere udfører topkvalificeret faguddannet arbejde, og med vores 50 års erfaring med byggeri i Holbæk Kommune og omegn kan du trygt lægge dit næste projekt i vores hænder. Vi vil gerne sikre den størst mulige tryghed og tilfredshed hos vores kunder. For at sikre din tryghed er vi medlem af Byg Garanti, som dækker ved både synlige og usynlige fejl i alle typer boliger – i mange år.

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Byggeprojekter i Holbæk & omegn

Vi er bosiddende i Snertinge i Holbæk Kommune, hvor vi også udfører mange tømrer- og byggeprojekter. Vores team består i øjeblikket af 15 kompetente medarbejdere, og vi har 250 årlige projekter.

Et af vores projekter inkluderer for eksempel opførelsen af et idyllisk orangeri ved Asnæs. Orangeriet blev anlagt som en lille oase med klinker i changerende beige nuancer og loft til kip samt et smukt lysindfald fra ovenlysvinduer.

I et andet af Faurbohus & Brøchners byggeprojekter opførte vi en moderne overdækket terrasse på et sommerhus i Roskilde. Den overdækkede terrasse blev udarbejdet så den passede perfekt ind i sommerhusets eksisterende materialer og blev altså en hel naturlig forlængelse af tagkonstruktionen.

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Sommerhus indvendig
Overdækket terresse i Roskilde

KONTAKT DIN TØMRER I HOLBÆK

Har du nogle spørgsmål? Eller skal du have hjælp til at komme igang med din helt store byggedrøm?

Kalundborgvej 34 DK 4460 – Snertinge

Medlem Byggaranti