fbpx

VORES ARBEJDE

Her kan du se et lille, men spændende udpluk af vores mange årlige arbejdsopgaver.

Sommerhus i Kalundborg

Sommerhus i Kalundborg

Anneks i Fårevejle

Anneks i Fårevejle

Garage i Greve

Garage i Greve

Gæstehus i Veddinge Bakker

Gæstehus i Veddinge bakker

Overdækket terrasse i Roskilde

Overdækket terrasse i Roskilde

Orangeri i Asnæs

Orangeri ved Asnæs

Trapper i Kastrup

Trapper i Kastrup

Hvert år har vi i omegnen af 250 projekter, og vores dygtige tømrere og snedkere udfører alt fra nyt tag og vinduer til nybygning af sommerhuse, tilbygninger/udbygninger – og meget mere. Selvom vi typisk befinder os lokalt i Holbæk, Kalundborg og Odsherred kommune, kører vi også ud til resten af Sjælland til små og store opgaver.

Et af vores nylige byggeprojekter er et gæstehus i Veddinge Bakker i Odsherred. Her lå i forvejen et unikt hus med sortmalede træbjælker, røde vinduesrammer og græstag i ægte svensk stil. Opgaven var et bygge et gæstehus, der kunne matche det eksisterende i materiale og stil, så det passede nøjagtigt til det andet. Se det fine resultat ovenfor.

Et andet af vores projekter er et sommerhus beliggende i Kalundborg. Sommerhuset blev udført i klassisk sortmalet træ med sortlakerede tagsten samt overdækket terrasse. Der blev lagt vægt på moderne detaljer som loft til kip og et stort vinduesparti på den ene endevæg, præcis efter kundens ønsker.

Har du brug for en tømrer eller snedker til dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak. Du kan også læse mere om, hvad vi kan gøre for dig lige her.

GÅR DU MED BYGGEDRØMME I HOVEDET? SÅ LAD OS HJÆLPE DIG!

KONTAKT OS

Har du nogle spørgsmål? Eller skal du have hjælp til at komme igang med din helt store byggedrøm?

Kalundborgvej 34 DK 4460 – Snertinge

Medlem af Byggaranti