fbpx

VI BYGGER PÅ TILLID OG OMTANKE

Vi har mere end 50 års erfaring med byggeri, har egen tegnestue og er medlem af Byg Garanti.

VORES KOMPETENCER

TØMRERARBEJDE

Vi tilbyder alle former for tømrerarbejde, og vi kan håndterer både de små og de helt store opgaver.

SNEDKERARBEJDE

I vores eget værksted udfører vi alle former for snedkerarbejde fra døre og vinduer til generel udsmykning.

EJENDOMSVEDLIGEHOLDELSE

Faurbohus & Brøchner tilbyder generel ejendomsvedligeholdelse til alle kundetyper i Odsherred og Vestsjælland.

OM FAURBOHUS & BRØCHNER A/S

Vi bygger på tillid og omtanke og med mere end 50 års erfaring indenfor byggeri, sikrer vi dig en god oplevelse fra konceptudviklings fasen frem til, at du står med din færdige løsning. Faurbohus & Brøchner A/S tilbyder hjælp til en bred vifte af opgaver. Vi hjælper med alle typer af opgaver, store som små, lige fra nybyggeri som bygning af sommerhuse, til ejendomsvedligeholdelse som udskiftning af døre og vinduer.

Vi gør alt for vores kunders tryghed igennem byggeriet. Vi sørger derfor for en høj gennemsigtighed i processen, og vores dygtige og fagudlærte medarbejdere sikrer kvaliteten igennem hele byggeprocessen. Vi værdsætter et godt og konstruktivt samarbejde, lige fra de første ideer i vores tegnestue til det endelige byggeprojekt står færdigt. Et tæt samarbejdet sikrer ingen misforståelser og i sidste ende et byggeprojekt, som du bliver godt tilfreds med.

Vi er stolte af, at vi har vores egen projektafdeling med tegnestue. Herfra kan vi styre hele byggeprocessen fra start til slut. Du behøver derfor ikke, at koncentrerer dig om de administrative opgaver, der også hører byggeriet til – det kan vi klare for dig. Det kunne være alt lige fra hjælp til VVS-arbejde eller elinstallationer til anskaffelse af en byggetilladelser. Efter lang tid i branchen har vi skabt et fast og sikkert samarbejde med både entreprenør, murer, elektrikere og VVS-installatører, der hjælper os med at sikre, at kvaliteten af håndværket er i top gennem hele byggeprojektet.

Faurbohus & Brøchner er medlem af Dansk Byggeri og herunder Byg Garanti. Byg Garanti dækker synlige fejl og mangler hos private med op til 3 år og skjulte fejl og mangler i op til 10 år. Du kan derfor føle dig tryg og sikker på, at dit projekt altid er i sikre hænder, selv lang tid efter det står færdigt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

VORES FORDELE

EGEN PROJEKTAFDELING

Vi har egen projektafdeling med tegnestue, og vi kan derfor hjælpe dig med alt fra konceptudvikling til byggetilladelser.

9

EGET SNEDKERVÆRKSTED

Vi har eget snedkerværksted, hvor vi kan udfører alle former for udsmykning på stort og småt.

9

BYG GARANTI

Vi vil være en ærlig og tillidsfuld samarbejdspartner, og er bl.a. derfor medlem af Byg Garanti.

Anneks under opbyggelse

MEDARBEJDERE

ÅRLIGE PROJEKTER

En hele vejen igennem fantastisk oplevelse. Stor ros til Faurbohus for deres hurtige feedback, behagelige samarbejde, og færdige resultat. Kan kun anbefale dem til andre.

LASSE MYGIND

KONTAKT OS

Har du nogle spørgsmål? Eller skal du have hjælp til at komme igang med din helt store byggedrøm?

Kalundborgvej 34 DK 4460 – Snertinge

Medlem Byggaranti