fbpx

Sommerhus

Drømmer du om at få bygget dit eget sommerhus, eller skal dit nuværende sommerhus istandsættes eller vedligeholdes?

SKAL DU HAVE HJÆLP TIL DIT BYGGEPROJEKT?

Nybyg af sommerhus – udlev din sommerhusdrøm!

Måske drømmer du om at tilbringe de lune sommermåneder langt væk fra stress og jag og i stedet tæt på smuk natur, strand og skovområder.
I sommerhusområderne befinder sig ofte gode muligheder for at nybygge dit sommerhus helt fra bunden, så det bliver lige, som du drømmer om. Der findes masser af gode beliggenheder med grunde, der kun venter på at blive bygget på. Hos Faurbohus & Brøchner er vi med dig hele vejen, og det er kun kreativiteten og fantasien som sætter grænser.

Ved nybyg af sommerhuse bygger vi dit sommerhus præcis efter dine ønsker og idéer. Det kan vi gøre grundet vores helt egen tegnestue, hvor at vi i samarbejde udformer dit sommerhus efter dine drømme.
Du slipper samtidig for at koncentrere dig om de administrative opgaver – dem håndterer vi for dig. Dette kan bl.a. være alt lige fra byggetilladelse til VVS-arbejde og elinstallationer. Vi har nemlig gennem vores mange år i branchen opbygget et netværk af kvalitetsbevidste fagfolk, som sikrer at kvaliteten er i top.

Vi er naturligvis også medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, så du altid kan føle dig sikker på, at dit projekt er i gode hænder.

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Istandsættelse af dit sommerhus – giv dit sommerhus nyt liv!

Måske har du allerede et sommerhus i forvejen, som trænger til en – meget – kærlig hånd? Et funklende nyt køkken gør aftensmadslavningen nem og medgørlig, og det gør tilmed en enorm forskel for resten af huset som helhed. Vælg for eksempel et køkken i ægte sommerhusstil med bordflader i lyst træ, eller vælg det moderne look med låger i højglans hvid eller -sort. Et skinnende nyt tag kan give sommerhuset et helt nyt og elegant udseende udefra, mens en tilbygning kan være både flot, funktionel og en praktisk løsning ved familieforøgelse, uden at du behøver at flytte til et nyt sommerhus.

Nyrenoveringer eller istandsættelser kan altså betyde alverden for dit sommerhus, både for udseendet og funktionaliteten. Vi står for istandsættelser af sommerhuse, hvor vi blandt andet udfører alle typer monterings- og renoveringsopgaver som for eksempel opsætning af køkkener, skillevægge eller lofter, lægning af gulve og meget andet.

Ved et tidligere projekt har vi udarbejdet en overdækket terrasse på et sommerhus i Roskilde. Du kan se billeder af projektet her.

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Vedligeholdelse af dit sommerhus – fiks de små gener i hverdagen

Hvis du har brug for reparationer til vedligeholdelse af dit sommerhus, står vi ligeledes klar til at hjælpe. Det kan være, at vinduerne ikke er helt tætte, eller gulvbrædderne godt kunne trænge til en kærlig hånd. Det er den type småting, man altid glemmer at få ordnet, men som alligevel gør en kæmpe forskel for sommerhusoplevelsen. Til vedligeholdelse af dit sommerhus udfører vi blandt andet reparationer af gulve, reparation eller udskiftning af tage, døre eller vinduer, køkkenelementer og meget mere, så du kan være sikker på, at din ferie ikke ødelægges af utætte lofter, uduelige kogeplader eller konstant knagende gulvbrædder.
Med vores eget team af erfarne og dygtige tømrere hos Faurbohus tilbyder vi dig altid den absolut bedste kvalitet og service. Kontakt os endelig for mere information og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udleve din sommerhusdrøm!

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Få et skur til dit sommerhus
– og slip for rod i din have

Er du også træt af at børnenes legetøj flyder i haven, og at ikke har et sted at opbevare dine haveredsskaber?  Så frygt ej – vi har løsningen til dig.
Hos Faurbohus & Brøchner har du mulighed for at få et skur som er tilpasset dine mål og ønsker. Et flot redskabsskur kan gøre utrolig meget i forhold til det overordnede udseende af din have og dit sommerhus. En af de primære formål ved at have et sommerhus er at kunne komme væk fra hverdagens stress og jag. Når du er i sommerhuset, skal du ikke bruge din tid på at spekulere over, hvor du skal opbevare dine ting. Du slipper dermed for at skulle opbevare grill, badmintonnet og andet i sommerhuset eller alternativt at slæbe tingene med dig hjem når du forlader sommerhuset.
Vi kan også hjælpe dig, hvis du allerede har et gammelt og måske faldefærdigt skur. Vi kan sørge for at give skuret et nyt liv, og samtidig sørge for at forlænge levetiden.

En anden løsning til dette problem kan være at bygge et udhus/anneks til dit sommerhus. Det vil udover at løse dit opbevaringsproblem, give muligheden for at tilføje ekstra sovepladser. Du vil dermed få muligheden for at kunne invitere flere venner og familiemedlemmer op til hygge i sommerhuset. Et anneks fra Faurbohus & Brøchner vil blive bygget efter dine ønsker og mål, og det vil komme til at stå i perfekt forbindelse og harmoni med dit sommerhus. Ønsker du inspiration kan du klikke her, og se en af vores tidligere projekter der omhandler et anneks i Fårevejle.
Vi tilbyder naturligvis også renoveringer af eksisterende udhuse/annekser.

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Byggeprojekter

Med vores kompetente og erfarne håndværkere vil dit sommerhus altid være i trygge hænder – både ved nybyg og renovering af eksisterende sommerhuse.

En af vores spændende projekter omhandler nybyg af et sommerhus i Kalundborg.
Nedenunder her kan du se billeder af det næsten færdigbyggede sommerhus. Ønsker du at se flere billeder af byggeprocessen, kan du klikke her.

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Sommerhus i Kalundborg
Sommerhus

KONTAKT DIN TØMRER

Har du nogle spørgsmål? Eller skal du have hjælp til at komme igang med din helt store byggedrøm?

Kalundborgvej 34 DK 4460 – Snertinge

Medlem Byggaranti