fbpx

Tømrer Odsherred

Vi er din lokale tømrer i Odsherred, og for os betyder vores kunders tillid og tilfredshed enormt meget. Derfor går vi op i, at du kan være med hele vejen, lige fra de første ideer kommer på tegnebrættet og til den sidste mursten er lagt.

Din tømrer i Odsherred – Tillid er vores byggesten

Vi har et princip om fuld gennemsigtighed gennem hele forløbet for at sikre, at du undgår ubehagelige overraskelser og hele tiden er opdateret på, hvordan projektet forløber sig. Vores dygtige og kompetente tømrere står klar til at hjælpe dig med hvilken som helst opgave – både store og små i hele Odsherred.

Bag Faurbohus & Brøchner står to lokale virksomheder, der i mange år før drev hver sin tømrervirksomhed i Odsherrred og omegn. Erfaringerne med at være tømrer i Odsherred har gjort, at Faurbohus & Brøchner har et stort netværk med gode lokale samarbejdspartnere. Derfor ved vi lige præcis hvilken murer eller elektriker, vi skal ringe til i Odsherred Kommune, når vi skal have hjælp til et projekt.

Herunder ser du en beskrivelse af nogle af de opgaver, vi udfører. Ring endelig, hvis du vil høre mere om enten disse eller andre opgaver, du har brug for at få udført.

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Tømrerarbejde i Odsherred

Tilbygninger

Skal du have lavet en tilbygning til din bolig, er det vigtigt, at der anvendes materialer, farver og detaljer, der svarer til dem på den eksisterende bygning. Vi udvælger i samarbejde med dig de helt rigtige materialer, så tilbygningen ikke kommer til at ligne åbenlys udbygning, men i stedet udgør en naturlig del af det eksisterende hus. Tilbygning til parcelhuse er det mest almindelige. Ønsker du en tilbygning til en murermestervilla eller en anden hustype, udfører vi også dette. Mulighederne er mange, og vi kan i samarbejde finde frem til den løsning som passer til dit hus.

Nyt tag

Ved et nyt tag er det vigtigt at anvende tagsten, der passer til husets øvrige konstruktion. Vi hjælper dig med at udvælge og montere den helt rigtige type tag til lige præcis dit hus og dine behov – hvad enten det skal være det klassiske og robuste tegltag, det moderne naturskifertag til en nyere bolig eller måske et tagpaptag, som egner sig særligt godt til arkitekttegnede boliger eller horisontale tagflader.
Hvis du ikke ønsker et helt nyt tag, udbyder vi også en renovering af dit gamle. En renovering af taget vil hjælpe med at give dit hus et nyt look, samtidig med at vi kan udbedre skader som er kommet gennem tiden. En renovering vil naturligvis også forlænge levetiden af dit tag, så du ikke behøver at bekymre dig i de næste mange år.

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Dørkarme, fodpaneler og andre udsmykninger

Med Faurbohus & Brøchners helt eget snedkerværksted har vi mulighed for at udføre udsmykninger i alle afskygninger samt udformning af dørkarme, fodpaneler eller andre, fuldstændig efter din anvisning. Vores professionelle medarbejdere giver dig den rette rådgivning om den bedste type materiale til formålet, og sammen med dig udvikler vi designet efter lige præcis det, du ønsker og som passer til lige præcis din bolig og stil.

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Reparation af gulve, vægge og lofter

Hvis dit gulv, dine vægge eller lofter af den ene eller den anden årsag er blevet beskadiget eller slidt, ved vi, at man som kunde vil have udbedret skaden uden at det kan ses, eller der kommer en tydelig forskel i for eksempel farven eller udseendet på materialet. Derfor lægger vi hosFaurbohus & Brøchner ekstra meget vægt på at udvælge det helt rigtige materialer og farver til reparationen.

Hvis skaden ikke kan udbedres blot med en reparation, kan vores dygtige tømrere også montere og opsætte helt nye gulve, vægge eller lofter til dig. Ved begge dele kræver det den helt rette ekspertise og de rigtige kompetencer, som vi står klar med lige her hos os.

Herunder kan du læse om nogle af de byggeprojekter, vi for nyligt har udført.

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Byggeprojekter i Odsherred & omegn

Et af vores nylige byggeprojekter er et anneks til et tilhørende sommerhus i Fårevejle beliggende i Odsherred Kommune, som blev anlagt helt fra bunden. Annekset blev opført i elegant sortmalet træ samt et stort, bredt vinduesparti, som giver masser af lys og udsigt til naturen.

Et andet projekt er et hyggeligt gæstehus i Veddinge Bakker i Odsherred, som vi med de sortmalede bjælker, græstag og kvadratiske vinduesrammer sørgede for passede nøjagtig til det eksisterende hus’ materialer og udseende.

KONTAKT OS OG HØR MERE

+45 59 26 84 33

Sommerhus på skråning
Anneks i med græs på tag

KONTAKT DIN LOKALE TØMRER I ODSHERRED

Har du nogle spørgsmål? Eller skal du have hjælp til at komme igang med din helt store byggedrøm?

Kalundborgvej 34 DK 4460 – Snertinge

Medlem Byggaranti