fbpx

TØMRER

Faurbohus & Brøchner er dit lokale tømrerfirma i Vestsjælland. Fra vores base i Snertinge kan vi nemt og hurtigt rykke ud til vores lokale kunder i Holbæk, Odsherred og Kalundborg. Vores serviceområde dækker naturligvis også over København og det resterende Sjælland.

Tømrerarbejde med fokus på kvaliteten

Med tømrerarbejde fra Faurbohus & Brøchner er du sikret solide løsninger, som er lavet i høj kvalitet og dermed holder i mange år. Før arbejdet begynder, vil du altid modtage kompetent rådgivning, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning, som passer til dit hjem og økonomi.

Vi elsker glade kunder, og vi er enormt stolte over at have fået en rating på 4,9 på Trustpilot. Hvis du ønsker at læse, hvad andre skriver om os og vores arbejde, kan du læse mere her.

Vi tilbyder alle former for tømrerarbejde – herunder:

  • Nybygninger
  • Tilbygninger
  • Nyt tag
  • Døre og vinduer
  • Renoveringer

Du kan se et større udsnit af vores kompetencer her.

Hvad koster en tømrer?

Prisen for en tømrer og vores arbejde vil altid variere fra opgave til opgave. Vores løsninger og tilbud vil derfor altid være unikke og tilpassede til dine behov. Du kan dog altid være sikker på, at vi stræber efter at kunne tilbyde den bedste pris på netop din opgave. 

Ønsker du at modtage et tilbud fra os til din næste opgave? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan komme i gang med dit næste byggeprojekt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tømrer Holbæk

Tømrer Odsherred

Tømrer Kalundborg

KONTAKT OS

Har du nogle spørgsmål? Eller skal du have hjælp til at komme igang med din helt store byggedrøm?

Kalundborgvej 34 DK 4460 – Snertinge

Medlem Byggaranti